Збірна Черкас перемогла у змаганнях із пішохідного туризму
- Admin
- Администратор
- Контактная информация:
Збірна Черкас перемогла у змаганнях із пішохідного туризму
Збірна Черкас перемогла у змаганнях із пішохідного туризму. Їх приймав обласний центр. У фіналі зійшлися школярі із дев’яти регіонів. Із усіма подробицями Олег Кукса.
На фінал до Черкас з’їхалися переможці зональних змагань. Серед фаворитів – Черкаський обласний центр туризму, екскурсій і краєзнавства учнівської молоді.
Михайло Гоменюк, директор центру: «Наш центр займається туризмом та екскурсійною діяльністю, готує педагогічних працівників для роботи в дитячо-юнацькому туризмі».
За регламентом, змагання складаються із шести етапів. Різняться протяжністю та складністю траси. Учасники змагаються в командному заліку. Переможця визначають за сумою всіх етапів. Юні туристи кажуть: результат для них – не найважливіше. Головне тут – живе спілкування.
Дмитро, учасник змагань, м. Черкаси: «Я езжу на многие соревнования, участвую в походах. Появляется много друзей, единомышленников».
Інна, учасниця змагань, м. Сміла: «Я займаюся вже півроку, знайшла багато друзів, мені стало легше вчитися».
У підсумку перемогу у змаганнях виборює команда Черкас. На другому місці – школярі Умані, на третьому – Сміли.
// http://vikka.ua
Главная цель туризма: «набрать побольше, унести подальше и там всё это съесть»!
-