Декоративна косметика

Обговорення тем, які не підходять під інші категорії на форумі. У цьому розділі можна обговорювати різні теми, які можуть бути пов'язані з їхніми інтересами, хобі, особистим життям або просто базікати на вільні теми. Без реклами. Допускається в невеликих обсягах реклама від користувачів, які зробили значний внесок у розвиток форуму
аfray

Декоративна косметика

Повідомлення аfray »

Мені завжди подобалася косметика, яка поєднує красу й якість, і Flower Knows саме така. Хайлайтер випадково побачила в інтернет-магазині Holy Lu після чого вже не могла перестати про нього думати. Замовила — і жодного разу не пошкодувала. Він легко наноситься, красиво підкреслює вилиці та створює дуже ніжний ефект світіння. Особливо подобається, що сяйво виглядає дорого й акуратно навіть при денному освітленні. Тепер це один із тих засобів, до яких рука тягнеться найчастіше. Якщо шукаєте хайлайтер, який дарує вау-ефект без зайвих зусиль, цей варіант точно вартий уваги. Приємно здивувало й те, що продукт чудово розтушовується, тому навіть новачкам буде легко отримати гарний результат. Я використовую його не лише на вилицях, а й додаю трохи на спинку носа та під брови — обличчя одразу виглядає свіжішим і більш доглянутим. До того ж сама упаковка настільки красива, що її хочеться залишити на видному місці серед улюбленої косметики. Для мене це одна з тих покупок, яка щодня приносить маленьке задоволення під час створення макіяжу.

Повернутись до “Інше”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: ClaudeBot [бот ШІ] і 0 гостей