Курица по-Аджарски, приготовленная на костре, на природе. Просто, вкусно и нереально ароматно. 
_______________
Ингредиенты для рецепта:
Растительное масло (для жарки)
Курица - 1 кг
Черный молотый перец
Паприка
Соль
Перец душистый горошком
Чеснок головка
Кинза
Хмели Сунели
Соевый соус
Вода
			
			
									
						
										
						Курица по-Аджарски на костре
Розділ форуму «Похідна кухня» - це велика та невичерпна тема, яка є сукупністю навичок, які необхідні для успішного приготування та споживання їжі в похідних умовах. Вона включає розуміння рецептів їжі для походу, а також поради з харчування в поході. Вона допомагає людям підготуватися до походу, надаючи їм потрібну інформацію про те, як саме приготувати та споживати їжу у похідному таборі
			- Валентин Клименко
- Повідомлень: 19
- З нами з: 16 серпня 2017, 22:31
- 
				- Схожі теми
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
 
- 
				
- 0 Відповіді
- 1486 Перегляди
- 
						Останнє повідомлення  Admin														
 
 
- 
				
- 0 Відповіді
- 1240 Перегляди
- 
						Останнє повідомлення  Валентин Клименко														
 
 
- 
				
- 0 Відповіді
- 1207 Перегляди
- 
						Останнє повідомлення  Admin														
 
 
- 
				
- 2 Відповіді
- 1290 Перегляди
- 
						Останнє повідомлення  amalianna														
 
 
- 
				
- 0 Відповіді
- 2070 Перегляди
- 
						Останнє повідомлення  Валентин Клименко														
 
 
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: ClaudeBot [бот ШІ] і 0 гостей

