Поїздки на дачу до себе, в нинішній час та ситуації, що є - можна назвати туризмом та відпочинком. Там де затишно і добре. Якщо прямо питати, ви як робите для себе декор саду, самостійно чи за порадами?
Оформлення саду, як я гадаю, саме декором охоплює організацію функціональних зон, встановлення архітектурних елементів, використання рослинності та дрібних прикрас. Декор саду організовують шляхом зонування території, створення декоративних доріжок і клумб, використання вуличних меблів, освітлення, а також додавання скульптур, фонтанів і фігурок для створення атмосфери. У вас така думка чи можна щось змінити або додати?
Ви по-своєму організовуєте декор саду чи за порадами?
Вітаємо мандрівників! Цей корисний форум присвячений дослідженню України, - країни, що сповнена неймовірних пам’яток та історій. Тут ви можете знайти новини, розповіді, а також враження про туристичні місця України. За винятком прекрасного Криму і чудових Карпат, для кожного з яких є свої окремі форуми. Тож, якщо ви прагнете отримати натхнення та максимально використати свій час в Україні, приєднуйтесь до нас зараз і подивіться, що може запропонувати наша спільнота на цьому дружньому форумі
- alinaoksi
- alinaoksi
Re: Ви по-своєму організовуєте декор саду чи за порадами?
Додати інформацію хочу в тему: як вам ідея зробити дизайн саду, використовуючи моделі різних тварин? Вони схожі ось такі, на мультяшний варіант, але виглядає - як доповнення живої атмосфери. Їх вигадали для різноманітних варіантів, щоб не копіювати оформлення, трохи мати відмінність і зробити особисто свій варіант. Моя б сестра сказала, що це було б так - ти хазяїн і обирай свою атмосферу…
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: ClaudeBot [бот ШІ], Trendiction [бот] і 1 гість