Книги для дітей

Обговорення тем, які не підходять під інші категорії на форумі. У цьому розділі можна обговорювати різні теми, які можуть бути пов'язані з їхніми інтересами, хобі, особистим життям або просто базікати на вільні теми. Без реклами. Допускається в невеликих обсягах реклама від користувачів, які зробили значний внесок у розвиток форуму
аfray

Книги для дітей

Повідомлення аfray »

З маленькими дітьми дуже важливо правильно підбирати перші книги, адже саме вони формують інтерес до читання. Я вирішила не ризикувати і замовила кілька книг із розділу 0–3 років на https://sens.in.ua/age-0-3/ Мене приємно здивував вибір — є як класичні варіанти, так і сучасні інтерактивні книги. Дуже подобається, що вони адаптовані під вік: прості тексти, великі малюнки, зрозумілі сюжети. Дитина реагує з цікавістю, що для мене найкращий показник. Сам сайт виглядає сучасно і не перевантажений зайвою інформацією. Оформлення замовлення зайняло мінімум часу. Доставка прийшла без затримок. Однозначно рекомендую батькам звернути увагу на цей розділ.
  • Схожі теми
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Інше”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: ClaudeBot [бот ШІ], Meta-ExternalAgent [бот ШІ] і 0 гостей