Скільки ви випиваєте на відпочинку?

Вітаємо мандрівників! Цей корисний форум присвячений дослідженню України, - країни, що сповнена неймовірних пам’яток та історій. Тут ви можете знайти новини, розповіді, а також враження про туристичні місця України. За винятком прекрасного Криму і чудових Карпат, для кожного з яких є свої окремі форуми. Тож, якщо ви прагнете отримати натхнення та максимально використати свій час в Україні, приєднуйтесь до нас зараз і подивіться, що може запропонувати наша спільнота на цьому дружньому форумі
Відповісти
alinaoksi

Скільки ви випиваєте на відпочинку?

Повідомлення alinaoksi »

Зараз почались корпоративні зустрічі, люди зустрічаються вдома або зі знайомими, де можна в ресторані та кафе і проводять час. Поділіться ви своїм досвідом, чи контроль маєте над кількістю випитого алкоголю чи буває так, що вас треба до лікаря відправити, щоб перевірити зміг загальний стан здоров’я?
alinaoksi

Re: Скільки ви випиваєте на відпочинку?

Повідомлення alinaoksi »

Хочу доповнити тему про те, щоб людям стати більш здоровими, і не робити культ з чогось… пити менше алкоголю і дивитись на те, що алкогольні напої - це спосіб отримати розслаблення та легкість в думках. Я дивлюся на молодь, то одному потрібно випити, щоб стрес заглушити, іншому треба жити в такій атмосфері і бути постійно шафе… Питання, а як же здоровʼя, нормальний спосіб життя? Не так багато спеціалістів, приклад https://dd-clinic.com.ua/ru/lechenie-alkogolizma/ ось… якщо подивитись по містах країни, щоб отримати якісну допомогу від алкольної залежності … Висновок, що я хотіла цим сказати і додати? ➕ Всі ми люди і живемо в одній країні, щоб залишитися здоровими та бути на ногах, всього потрібно робити свідомо… Всім Веселих Свят і з Новим Роком!
Відповісти
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Туризм в Україні”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей