Де купити якісний повербанк?
У цьому розділі покупці шукають де придбати туристичне спорядження через приватні оголошення. Попит на спортивне та туристичне екипірування. Якщо не знаєте де купити потрібні у туризмі речі, розмістіть тут безкоштовне оголошення, якому буде приділено багато корисних переглядів від потенційних продавців і можливо між вами станеться взаємовигідна угода
-
Де купити якісний повербанк?
Вибачте що не по темі, але ви випадково не знаете який повербанк купити? Не знаюся на цих питаннях. Але для подорожів хотів би собі придбати один за розумною ціною і з хорошим зарядом, можете щось порадити?
-
Re: Де купити якісний повербанк?
Можу тобі порекомендувати чудовий сайт Astre Shop, там я собі купив Powerbank alc pw 47 ємність його акумалятора на 30000 і я активно користуюся телефоном та навушниками, одного заряду повір банку у мене вистачає на 5-6 днів і є ти ще вибираєш що купити те раджу купувати тут https://shop.astra.in.ua/akb-ta-batareyki/
-
Re: Де купити якісний повербанк?
Ось таким якось не завелась, але зараз за порадою тато вже шукаю собі на зиму перетворювач напруги й акумулятор, щоб світло було навіть в екстрених ситуаціях. Знайшла цікаву статтю Про вибір акумуляторних батарей, відкрила для себе багато різного і рекомендую всім почитати.
-
- Similar Topics
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: ClaudeBot [бот ШІ] і 11 гостей