Курица по-Аджарски, приготовленная на костре, на природе. Просто, вкусно и нереально ароматно.
_______________
Ингредиенты для рецепта:
Растительное масло (для жарки)
Курица - 1 кг
Черный молотый перец
Паприка
Соль
Перец душистый горошком
Чеснок головка
Кинза
Хмели Сунели
Соевый соус
Вода
Курица по-Аджарски на костре
Розділ форуму «Похідна кухня» - це велика та невичерпна тема, яка є сукупністю навичок, які необхідні для успішного приготування та споживання їжі в похідних умовах. Вона включає розуміння рецептів їжі для походу, а також поради з харчування в поході. Вона допомагає людям підготуватися до походу, надаючи їм потрібну інформацію про те, як саме приготувати та споживати їжу у похідному таборі
- Валентин Клименко
- Повідомлень: 19
- З нами з: 16 серпня 2017, 22:31
-
- Similar Topics
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
- 0 Відповіді
- 803 Перегляди
-
Останнє повідомлення Admin
-
- 0 Відповіді
- 1241 Перегляди
-
Останнє повідомлення Admin
-
- 0 Відповіді
- 1019 Перегляди
-
Останнє повідомлення Валентин Клименко
-
- 0 Відповіді
- 1005 Перегляди
-
Останнє повідомлення Admin
-
- 2 Відповіді
- 1028 Перегляди
-
Останнє повідомлення amalianna
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей