Каурма. Жареная шурпа на костре

Розділ форуму «Похідна кухня» - це велика та невичерпна тема, яка є сукупністю навичок, які необхідні для успішного приготування та споживання їжі в похідних умовах. Вона включає розуміння рецептів їжі для походу, а також поради з харчування в поході. Вона допомагає людям підготуватися до походу, надаючи їм потрібну інформацію про те, як саме приготувати та споживати їжу у похідному таборі
Відповісти
Аватар користувача
Валентин Клименко
Повідомлень: 19
З нами з: 16 серпня 2017, 22:31

Каурма. Жареная шурпа на костре

Повідомлення Валентин Клименко »

Собственно, каурма (или коурма, кавурма - особенности произношения) разновидность шурпы, в которой все ингредиенты перед варкой предварительно обжариваются.


_______________
Ингредиенты для рецепта (5-6 порций):

мясо на кости (говядина рёберная часть) - 1 килограмм
картофель - 5 штук
морковь - 2 штуки
лук - 3 штуки
перец болгарский - 2 штуки
помидоры - 4 штук
острый перец - 1 стручок
зелень укропа, петрушки, кинзы - всего 1 пучок
соль
специи: черный перец, базилик, зира, кориандр
растительное масло
вода - 4 литра
казан - 6 литров
Відповісти
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Похідна кухня”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Bing [пошуковий робот] і 3 гостей