Рыба по китайски, жарим окуня в походе

Розділ форуму «Похідна кухня» - це велика та невичерпна тема, яка є сукупністю навичок, які необхідні для успішного приготування та споживання їжі в похідних умовах. Вона включає розуміння рецептів їжі для походу, а також поради з харчування в поході. Вона допомагає людям підготуватися до походу, надаючи їм потрібну інформацію про те, як саме приготувати та споживати їжу у похідному таборі
Відповісти
Аватар користувача
Admin
Адміністратор
Повідомлень: 7562
З нами з: 02 червня 2012, 23:08
Звідки: Херсон
Контактна інформація:

Рыба по китайски, жарим окуня в походе

Повідомлення Admin »

Как из трёх простых продуктов сделать бомбу вкуса, чтобы почувствовать себя в настоящем китайском ресторане. Окунь жареный по-китайски на костре, на берегу озера, на позитиве.



// Adventures Brothers
Головна мета туризму: «набрати побільше, забрати подалі і там все це з'їсти»!
Відповісти
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Похідна кухня”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей