Иван-чай: история, свойства, сбор, ферментация

Розділ форуму «Похідна кухня» - це велика та невичерпна тема, яка є сукупністю навичок, які необхідні для успішного приготування та споживання їжі в похідних умовах. Вона включає розуміння рецептів їжі для походу, а також поради з харчування в поході. Вона допомагає людям підготуватися до походу, надаючи їм потрібну інформацію про те, як саме приготувати та споживати їжу у похідному таборі
Відповісти
Аватар користувача
Admin
Адміністратор
Повідомлень: 7562
З нами з: 02 червня 2012, 23:08
Звідки: Херсон
Контактна інформація:

Иван-чай: история, свойства, сбор, ферментация

Повідомлення Admin »

В этом видео мы расскажем об Иван-чае или кипрее узколистном, поговорим о истории растения, его свойствах, заготовке и изготовлении из него отличного чая.




Заготовка иван чая, весь магический процесс ферментации и сушки. От зелёных листьев до вкуснейшего чая.



// Владимир Чайкин



Сбор Иван чая, когда и зачем кипрей узколистый, заготвка иван чая самостоятельно. Простой метод

Головна мета туризму: «набрати побільше, забрати подалі і там все це з'їсти»!
Відповісти
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Похідна кухня”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей