В этом видео мы расскажем об Иван-чае или кипрее узколистном, поговорим о истории растения, его свойствах, заготовке и изготовлении из него отличного чая.
Заготовка иван чая, весь магический процесс ферментации и сушки. От зелёных листьев до вкуснейшего чая.
// Владимир Чайкин
Сбор Иван чая, когда и зачем кипрей узколистый, заготвка иван чая самостоятельно. Простой метод
Иван-чай: история, свойства, сбор, ферментация
Розділ форуму «Похідна кухня» - це велика та невичерпна тема, яка є сукупністю навичок, які необхідні для успішного приготування та споживання їжі в похідних умовах. Вона включає розуміння рецептів їжі для походу, а також поради з харчування в поході. Вона допомагає людям підготуватися до походу, надаючи їм потрібну інформацію про те, як саме приготувати та споживати їжу у похідному таборі
- Admin
- Адміністратор
- Повідомлень: 7575
- З нами з: 02 червня 2012, 23:08
- Звідки: Херсон
Иван-чай: история, свойства, сбор, ферментация
Головна мета туризму: «набрати побільше, забрати подалі і там все це з'їсти»!
-
- Similar Topics
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: ClaudeBot [AI бот] і 1 гість