Часто в длительных походах, когда сухари уже подходят к концу, а вкус свежего хлеба стирается из памяти, хочется порадовать тёплым свежем хлебом, но заморачиваться с приготовлением полноценных булок не хочется, на помощь приходит шомпольный хлеб - отличная замена хлеба в походах. Делимся своим способом приготовления, заснятым на второй неделе похода по горам Северного Тянь-Шаня.
// Владимир Чайкин
Шомпольный хлеб
Розділ форуму «Похідна кухня» - це велика та невичерпна тема, яка є сукупністю навичок, які необхідні для успішного приготування та споживання їжі в похідних умовах. Вона включає розуміння рецептів їжі для походу, а також поради з харчування в поході. Вона допомагає людям підготуватися до походу, надаючи їм потрібну інформацію про те, як саме приготувати та споживати їжу у похідному таборі
- Admin
- Адміністратор
- Повідомлень: 7575
- З нами з: 02 червня 2012, 23:08
- Звідки: Херсон
Шомпольный хлеб
Головна мета туризму: «набрати побільше, забрати подалі і там все це з'їсти»!
-
- Similar Topics
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: ClaudeBot [AI бот] і 0 гостей